За Нас

Фирма „Мели-М“ ООД е с дългогодишна история и опит в производството на облекло. Разполагаме с високотехнологично оборудване, което позволява извършването на всевъзможни видове машинна бродерия. За своите клиенти дружеството предлага стандартна бродерия, кординг бродерия, бродиране с мъниста и бродерия с пайети, зиг-заг суинг бродерия , лентова бродерия и вариации от комбинирани бродерии. Големият машинен парк, който е последен клас в своя вид и професионалният екип утвърждават компанията като доверен и дългогодишен партньор на много фирми.

Основен наш приорирет е високото качество, съчетано с кратки срокове за изпълнение на поръчките и достъпни цени. Фактът, че ние сме производители на облекло гарантира на нашите клиенти и допълнително предимство, защото професионалният ни поглед и съвети са от огромно значение при създаването на неповторими стилове и декорации.

Подходът ни към всеки клиент е индивидуален, с внимание към неговите изисквания и предпочитания. Безграничните ни възможности са съчетани с огромни варианти на цветови комбинации, както и неповторими декорации с мъниста и  пайети. Не се притеснявайте, ако не разполагате с дизайн на това, което желаете да бродирате. Просто ни опишете своята идея и нашият дизайнерски екип ще подготви професинална програма, която ще визуализира Вашата идея.

Фирма „Мели-М“ ООД е безкомпромисен лидер в бродерията на текстил, а качеството е гарантирано с международен сертификат за качество ISO 9001:2008

Доверете ни се и ние ще превърнем Вашите облекла в истински текстилни шедьоври!

Поискайте оферта още сега от тук!